Ajutor pentru elevii din parohia Timișoara Viile Fabric

L-a început de an școlar, în cadrul îndemnului lansat de către Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, ca fiecare parohie să organizeze colecte bănești în vederea oferirii minimului necesar elevilor cu posibilități materiale reduse, și la parohia Timișoara Viile Fabric, în urma colectei desfășurate, au fost achiziționate 20 de ghiozdane complet echipate cu rechizitele necesare.

Astfel, marți, 12 septembrie a.c., în Sala de sport a Școlii Gimnaziale nr. 7  ”Sfânta Maria” din Timișoara, 14 băieți și 6 fete din cadrul ciclului primar au primit câte un ghiozdan cu cele necesare debutului de an școlar.

Această acțiune se înscrie în cadrul parteneriatului și a colaborării pe care parohia îl are cu Școala amintită și are menirea de a contribui la dezvoltarea și creșterea calității actului educațional.  

Dumnezeu să binecuvinteze noul început de an școlar, dăruind atât elevilor, cât și profesorilor mult spor în înțelegerea învățăturii celei bune și folositoare, spre bucuria famililor lor, dar și a societății noastre românești.

 

 

Comments are closed.