Bucurie de Crăciun pentru copiii aflați în nevoi materiale din parohia Jdioara

În perioada 10 noiembrie- 20 decembrie 2019, în parohia Ortodoxă cu hramul „Sfintii Apostoli Petru și Pavel” din  Jdioara, Protopopiatul Ortodox Lugoj s-a desfășurat Campania umanitară „În ajutorul lui Moș Crăciun”, ediția a II-a.

Un grup de tineri voluntari, alături de părintele Vali Ungar, parohul bisericii, și-au propus ca și în acest an să aducă zâmbete pe chipurile copilașilor din familiile defavorizate din parohie, prin grija de a avea fiecare încălțăminte și îmbrăcăminte de iarnă noi. Fiecare copil cuprins în acest program de ajutorare a primit și alte articole vestimentare prin dorința unor oamnei cu suflet mare de a face bine.

„Se cuvine să dăm slavă lui Dumnezeu pentru toate, dar mai ales pentru bucuria de care ne-a învrednicit, aceea de a fi în slujba aproapelui și de a ne împărtăși de bucuria lor, sentiment aparte și  unic. Mulțumim tuturor oamenilor de bine, care au răspuns  afirmativ propunerii noastre și ne-au ajutat, rugându-L pe Dumnezeu pentru sănătatea si răsplătirea lor. Dar nu în ultimul rând mulțumesc voluntarilor Andrada Mustață, Roland  Kortnar și Noris Rusalim, din parohie,  care au muncit cu timp și fără timp, pentru idealul nostru. Bunul și Milostivul Dumnezeu să răsplătească tuturor, după cererea și dorința lor”, a precizat pr. Vali Ungar, parohul bisericii din Jdioara.

Comments are closed.