Campania „În ajutorul lui Moș Crăciun”, la Jdioara

În perioada 01-22 decembrie, în prag de Sărbatoarea Nașterii Mântuitorului Iisus Hristos a avut loc campania umanitară „În ajutorul lui Moș Crăciun”, în  parohia Ortodoxă Jdioara cu hramul Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Protopopiatul Lugoj.

Campania a avut ca  scop principal, aducerea pe chipurile unor copilași din familii defavorizate, lumină și zâmbet, prin oferirea unor daruri constând în  ghetuțe, geci si căciuli, dulciuri dar și alimente neperisabile. Acest lucru a fost posibil cu implicarea tinerilor voluntari din parohia noastră, care au arătat multă dragoste și dăruire în misiunea lor, a credincioșilor din parohie care au răspuns afirmativ inițiativei noastre, dar si a unor sponsori din orașele apropiate. Astfel, în cadrul acestei campanii, s-a adunat suma de 4200 lei, din care au fost achiziționate 14 perechi  de ghetuțe, 14 geci groase de iarnă, 14 caciuli  și multe alte accesorii vestimentare, toate fiind noi. 

Toate acestea au fost dăruite în Duminica dinainte Nașterii Domnului, 23 decembrie 2018, după Sfânta si Dumnezeiască Liturghie și au fost împărțite de către tinerii implicați tuturor beneficiarilor, simțind si trăind real bucuria de pe chipurile lor. Se cuvine să mulțumim pe această cale Bunului Dumnezeu care ne-a ajutat să împlinim ceea ce ne-am propus, credincioșilor ce au ajutat la aducerea bucuriei în inimile acestor copilași  în prag de mare Praznic Împărătesc, dar și tuturor sponsorilor implicați. „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu și pe pământ pace, între oameni bunăvoire!”.

Comments are closed.