Conferință pro vita pentru preoții din Timișoara

Miercuri, 20 martie, în biserica cu hramul „Nașterea Maicii Domnului” a Parohiei Timișoara-Iosefin s-a desfășurat o conferință dedicată vieții, nașterii de prunci și familiei susținută de medicul specialist în obstetrică și ginecologie Prof. univ. dr. Ionel Cioată de la Maternitatea Odobescu din Timișoara. Această întâlnire se înscrie în seria de conferințe, ce se desfășoară în Timișoara, Lugoj și Sânnicolau Mare și are ca scop final participarea unui număr cât mai mare de clerici și mireni la manifestarea Marșul pentru Viață.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului la conferință a participat și pr. Nichifor Tănase, consilier la sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, părinții protopopi din protopopiatele Timișoara I și II, preoți și diaconi, precum și mulți credincioși.

În cadrul manifestării a participat și dr. Violeta Radoslav, medic de familie, care a evidențiat în cuvântul său importanța participării la acestă manifestare a vieții.

Manifestarea Marșul pentru viață va debuta sâmbătă 23 martie a.c., în ajunul praznicului Bunei Vestiri, sub motto-ul „Unic din prima secundă”, și va fi organizat la Timișoara, Lugoj și Sânnicolau Mare și militează pentru viață și sprijinirea femeilor aflate în criză de sarcină. Toți participanții se vor reuni pe espalanada catedralei mitropolitane din Timișoara, continuând pe traseul Bdul Mihai Viteazu – Bdul. Regele Ferdinand – Primăria Timișoara – Str. 20 Decembrie – Piața Unirii.

Comments are closed.