Corul Avocaților din Timiș au vestit Nașterea Domnului

La Catedrala Mitropolitană din Timișoara a avut loc Duminică, 17 Decembrie, un concert caritabil de colinde, susținut de Corul Avocaților din Timiș. Obiectivul principal al acestui program duhovnicesc și umanitar a fost strângerea de fonduri pentru copiii defavorizați.

„Concertul de anul trecut a adus multă bucurie și emoție, iar publicul a răspuns extraordinar apelului nostru umanitar și muzical. Donațiile colectate cu acea ocazie au făcut diferența pentru mai mulți copii nevoiași, fapt care ne-a motivat să reluăm cu entuziasm repetițiile sub bagheta doamnei dirijor Codruța Niculescu. Sperăm ca, și în acest an, publicul să primească o parte din sufletele și glasurile noastre, iar pentru cei în nevoie, să facă un gest de compasiune”, a spus avocatul Paul-Filip Ciucur, inițiatorul corului.

Anul trecut, printr-un concert caritabil de colinde, Corul Avocaților din Timiș a reușit să strângă aproape 8.000 de lei din donații pentru proiectul „Învață să reușești!” al Fundației United Way România. În timpul concertului, cei doritori au putut face donații pentru copiii cu o situație materială precară.

 

Comments are closed.