Corul de Copii al Radiodifuziunii Române va concerta la Timișoara

Asociația Culturală Kratima, în colaborare cu Arhiepiscopia Timișoarei și Colegiului Național de Artă „Ion Vidu” din Timișoara va organiza Duminică, 24 iunie, ora 19:00, în sala „Mihai Perian” a Colegiului Național de Artă „Ion Vidu”, spectacolul-concert pentru copii: „The Sound of Musical”! Cele mai frumoase melodii din musical-uri pentru copii și tineri, de la „Veronica”, la „The Greatest Showman”, vor fi interpretate de cel mai bun cor de copii din România – Corul de Copii al Radiodifuziunii Române, dirijat de Voicu Popescu și Răzvan Rădos și acompaniat la pian de Magdalena Faur.

Spectacolul-concert va fi prezentat de actrița Delia Nartea. În deschiderea concertului, va cânta corul de copii timișorean Cantanti, coordonat de Maria Gyuris. La pian vor fi Mariana Sînmărtinean și Minodora Luca.

„Va fi, cu siguranță, o seară minunată, de muzică și de fapte bune! Dincolo de o oră și jumătate de muzică bună, orice bilet cumpărat prilejuiește participarea la spectacol și a unui copil mai puțin norocos, care cu siguranță nu a avut bucuria de a intra într-o sală de spectacol până acum”, a spus Camelia Mingasson, președintele Asiciației Culturale Kratima.

Comments are closed.