Tabăra de creaţie „Icoana mea”, ediţia a IV-a, la Parohia Timișoara Viile-Fabric

În această săptămână la Parohia Timișoara Viile – Fabric are loc  Tabăra de creaţie „Icoana mea”, ediţia a IV-a, la care participă peste 50 de copii, elevi ai Școlii Gimnaziale Nr. 7, Sfânta Maria din Timișoara.

Tabăra de creaţie se adresează eleviilor din clasele primare, gimnaziale şi liceale din parohia Timișoara Viile Fabric. Ea constă în implicarea elevilor participanţi în mai multe activităţi: participare la programul liturgic al parohiei Timişoara Viile Fabric, atelier de creaţie – icoane pe sticlă, concurs şi expoziţie de icoane pe sticlă, activităţi recreative, dialoguri pe teme religioase şi de interes specific vârstei, proiecţie de film, cântare religioasă, precum şi o excursie tematică de o zi la Oradea. Tabăra de creaţie “Icoana mea”, ediţia a IV-a, se va desfăşura timp de mai multe săptămâni cu participarea a 50 elevi.

Prin activităţile propuse de Tabăra de creaţie „Icoana mea”, ediţia a IV-a, se are în vedere cunoaşterea şi înţelegerea valorilor tradiţionale creştine prin pictarea de icoane, precum şi dezvoltarea creativităţii în rândul elevilor prin promovarea valorilor creştine.

Tabăra este inclusă pe agenda culturală a Consiliului Județean Timiș și se desfășoară în parteneriat cu Facultatea de Arte şi Design a Universităţii de Vest din Timişoara și cu Facultatea de Teologie din Timișoara. Mai mulți studenți participă, în calitate de voluntari, la activitățile propuse.

dav

dav

dav

dav

dav

dav

 

Comments are closed.