Ziua Porților deschise la Școala Sfântul Antim din Timișoara

La Şcoala Gimnazială “Sfântul Antim Ivireanul” din Timişoara s-a desfășurat și în acest an proiectul Ziua Porților Deschise, ajuns la cea de-a VI-a ediție. 

Ziua Porților Deschise se adresează în egală măsură părinţilor și copiilor de clasele pregătitoare, primare și gimnaziale. Copiii de la această școală au participat la ateliere de confecționat obiecte de artizanat, felicitări și jocuri sportive, ș.a.

Acest eveniment a fost destinat părinților și a constituit un bun prilej să viziteze școala și să primească răspunsuri la toate întrebările, preocupările şi curiozităţile lor legate de Şcoala Ortodoxă “Sfântul Antim Ivireanul” şi să se convingă singuri, dacă această şcoală este alegerea cea mai bună pentru copiii lor.

Publicul larg a fost în aceeaşi măsură binevenit, având ocazia să vadă şi să afle nemijlocit modul în care eforturile comunităţii de învățători și profesori de aici se oglindesc în creşterea şi educarea acestor copii. Totodată, cei interesați la văzut la fața locului, modul în care legătura firească cu Biserica, contribuie la zidirea și formarea copiilor ca oameni de nădejde ai societăţii.

Şcoala primară „Sfântul Antim Ivireanul“ a fost inaugurată în septembrie 2012 şi funcţionează sub patronajul Arhiepiscopiei Timişoarei şi al Asociaţiei „Prologos“. Aceasta este continuarea firească a proiectului Grădiniţei „Troiţa“ din Timişoara, ambele proiecte fiind un răspuns la dorinţa mai multor familii tinere de a le oferi copiilor lor o educaţie frumoasă, într-un cadru armonios şi sănătos.

Comments are closed.