Aniversarea cotidianului „Ziarul Lumina”.

În ziua de 11 februarie au avut loc la Patriarhia Română din Bucureşti câteva evenimente dedicate împlinirii a 6 ani de la apariţia primului număr – la început regional – al cotidianului „Ziarul Lumina”.
Evenimentele au debutat cu o şedinţă de lucru, în cadrul căreia coordonatorii ediţiilor regionale au evidenţiat activitatea la nivel local şi au făcut diverse propuneri pentru optimizarea activităţii editoriale şi a misiunii mediatice în fiecare eparhie. În continuare, la catedrala patriarhală, s-a săvârşit un Te-Deum de mulţumire. A urmat un moment festiv în sala „Europa Christiana” a Palatului Patriarhiei în cadrul căruia, pentru contribuţia la misiunea Bisericii Ortodoxe Române prin mass-media şi pentru cultivarea valorilor sfinte ale credinţei creştine în familie, Biserică şi societate, redactorii de la ediţiile regionale au primit diploma de onoare a Centrului de presă „Basilica”.

Centrul nostru eparhial şi redacţia locală a cotidianului „Ziarul Lumina” au fost reprezentate de P.On. Părinte consilier Zaharia Pereş, C. Diacon Marius Mircia şi Domnul George Giurgiu. În ziua de 10 februarie toţi participanţii au fost primiţi de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Leave a Reply