Centrul de Pelerinaj Partoş

Cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Nicolae, Mitropolitul Banatului, şi la iniţiativa Preasfinţitului Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei, s-a înfiinţat Centrul de pelerinaje “Partoş” al Arhiepiscopiei Timişoarei.

Acesta îşi propune să sprijine promovarea bisericilor monument istoric şi a mănăstirilor din cuprinsul Mitropoliei Banatului, dar şi din ţară. Pentru pelerinajele externe, Centrul de pelerinaje “Partoş” va colabora în mod direct cu agenţia de turism a Patriarhiei Române, “Basilica Travel”.

Pe parcursul fiecărui pelerinaj, credincioşii vor fi însoţiţi de un preot delegat de Arhiepiscopia Timişoarei, care le va asigura asistenţă spirituală şi îi va familiariza cu locurile, mănăstirile şi celelalte obiective vizitate de-a lungul pelerinajului, prezentându-le câte un scurt istoric al acestora. Responsabilul Centrului de pelerinaje “Partoş” al Mitropoliei Banatului este Beatrix Pîrvu, care poate fi contactată pentru informaţii privind înscrierea la pelerinaje la sediul de la Centrul Eparhial din Timişoara, de pe strada C.D. Loga nr. 7

.

Responsabil: Beatrix Pîrvu

Telefon: 0754 049 760

Email: office.partos@yahoo.com

Comments are closed.