Concurs de creaţie literară şi artistică

Marţi 10 mai s-a desfăşurat în sala festivă a Centrului eparhial, etapa eparhială a concursului naţional de creaţie creştină „Copilul în familie”. Această fază a concursului a fost organizată de Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Arhiepiscopiei Timişoarei şi s-a adresat celor care s-au clasat pe primele trei locuri la nivelul fiecărui protopopiat. Concursul s-a desfăşurat pe două secţiuni, una literară şi una artistică.

„În urma deliberării comisiei de jurizare, au fost desemnate două câştigătoare şi anume: eleva Nicoleta Pop de la parohia Bacova, care a câştigat la secţiunea artistică şi eleva Gabriela Loredana Moisescu de la parohia Temereşti, care a câştigat la secţiunea literară”, după cum a informat P.On. Părinte consilier Sorin Lungoci, responsabil cu cateheza la Centrul eparhial.

Comisia de jurizare a fost formată din preoţi, îndrumători în cadrul proiectelor catehetice „Hristos împărtăşit copiilor” şi „Alege şcoala!”. Câştigătoarele celor două secţiuni, împreună cu preoţii care i-au îndrumat, vor participa la etapa finală a concursului, care va avea loc la Patriarhia din Bucureşti, în perioada 20 – 21 mai.

Leave a Reply