Curs festiv la Facultatea de Teologie

În ziua de 24 mai a avut loc la Centrul eparhial, cursul festiv al unei noi promoţii de absolvenţi ai Facultăţii de Teologie din Timişoara – secţiile pastorală şi didactică.
În biserica „Sfântul Iosif cel Nou de la Partoş” din incinta reşedinţei mitropolitane s-a oficiat mai întâi un Te-Deum, de către clerici profesori ai facultăţii.

În continuare, în sala festivă a Centrului eparhial, în prezenţa Preasfinţitului Episcop-vicar Paisie Lugojanul, a Doamnei decan prof. dr. Otilia Hedeşan, a P.On. Părinte şef de catedră lect. dr. Nicolae Morar, a cadrelor didactice, studenţilor absolvenţi şi invitaţilor acestora, P.On. Părinte prof. dr. Gheorghios Metallinos, de la Facultatea de Teologie din Atena – Grecia, a susţinut referatul cu tema „Credinţa şi ştiinţa în gnoseologia ortodoxă”. Apoi, reprezentanţii absolvenţilor şi decanii de an au susţinut câte o cuvântare festivă.

În încheiere, Preasfinţitul Episcop-vicar Paisie Lugojanul a adresat bune urări absolvenţilor, îndemnându-i să propovăduiască mereu Evanghelia Mântuitorului Iisus Hristos şi a transmis binecuvântarea Chiriarhului eparhiei.

Comments are closed.