Faza zonală a Concursului Judeţean de Religie “SFÂNTUL IOSIF CEL NOU de la PARTOŞ”

      În perioada 12-29.03.2012 s-a desfăşurat  faza zonală a Concursului Judeţean de Religie ,, Sfântul Iosif cel Nou de la Partoş”, susţinută  în 11 centre zonale. De la fiecare centru zonal s-au calificat pentru faza finală a concursului, din data de 5.04.2012 de la Centrul Eparhial, câştigătorii locului întâi de la fiecare secţiune a concursului: desen, eseu şi poezie.

      În data de 12.03.2012 la Centrul  Zonal Timişoara I  de la Liceul Pedagogic ,,Carmen Sylva”  au participat : 15 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Irimia Diana din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII nr. 2 Timişoara, îndrumată de prof. Daniela Berar; 12 elevi la secţiunea eseu, câştigător fiind  elevul Bogdan Cătălin Cosma din cl. a VII-a de la Liceul Pedagogic ,,Carmen Sylva”, îndrumat de prof. Ioana Dragomir; 12 elevi la secţiunea poezie, câştigătoare fiind eleva Denisa Bihari din cl. a IV-a de la Liceul Pedagogic ,,Carmen Sylva”, îndrumată de prof. Ioana Dragomir. La acest centru zonal al concursului au participat 39 de elevi din 10 şcoli şi parohii.

      În data de 13.03.2012 la Centrul Zonal Timişoara II au participant: 9 elevi la secţiunea desen,  câştigătoare fiind eleva Petruţa Paraschiv din cl. a VIII-a  de la Şcoala cu cl. I-VIII nr. 18 Timişoara,  îndrumată de prof. Crinuţa Pârvu; 8 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind eleva Daria Şipoş din cl. a VI-a de la Şcoala cu cl. I-VIII nr. 16 Take Ionescu Timişoara,  îndrumată de prof. Dalia Druia; 15 elevi la secţiunea poezie, câştigător fiind elevul Ştefan Boţoc din cl. a II-a de la Şcoala cu cl. I-VIII nr. 26 Timişoara, îndrumat de diaconul Florin Filip. La acest centru zonal al concursului au participat 32 de elevi din 7 şcoli şi parohii.

      În data de 17.03.2012 la Centrul  Zonal Comloşu Mare au participant: 17 elevi la secţiunea desen, câştigători fiind elevii: Cristina Costinia din cl. a VIII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Şandra, îndrumtă de pr. Nicolae Andreescu şi Denisa Dobre din cl. a IV-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Cheglevici-Dudeşti Vechi,  îndrumtă de prof. Faur  Otilia şi pr. Marius Ursu; 12 elevi la secţiunea eseu, câştigători fiind elevii: Mălina Băltăreţu din cl. a VI-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Iecea Mare, îndrumată de: prof. Duşca Zoran şi pr. Marius Podereu şi Ciornei Constantin din cl. a VI-a de la Grup Şcolar Agricol Biled, îndrumat de prof. Dana Ruscu; 12 elevi la secţiunea poezie,  câştigători fiind elevii: Ana-Maria Tomescu din cl. a II-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Comloşu Mare, îndrumtă de prof. Delia Tomescu şi Paul Pătru din cl. a IV-a  de la  Şcoala cu cl. I-VIII Lenauheim, îndrumt de prof. Duşca Zoran. La acest centru zonal al concursului au participat 41 de elevi din 12 şcoli şi parohii.

      În data de 15.03.2012 la Centrul Zonal Iecea Mică au participat: 16 elevi la secţiunea desen, câştigători fiind:  Alexandra Mădălina Baciu din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Beregsău Mare, îndrumată de prof. Ioana Dragomir şi  Flavius Condan din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Cărpiniş, îndrumat de prof. Ardelean Luminiţa şi Raluca Guraliuc din cl. a IV-a de la Şcoala cu cl. I-IV Beregsău Mic, îndrumtă de pr. Nicolae Lupşescu; 13 elevi la secţiunea eseu, câştigători fiind elevii: Ana Maria Nemeş din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Cărpiniş-Iecea Mică, îndrumătă de: prof. Duşca Zoran şi pr. Ştefan Mezin şi Casian Gruiescu din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Foeni,  îndrumat de pr. Nicolae Strizu; 11 elevi  la secţiunea poezie, câştigătoare fiind eleva Ioana Apopi din cl. a II-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Giulvăz, îndrumtă de: prof. Monica Bercea şi pr. Cornel Bercea. La acest centru zonal al concursului au participat 40 de elevi din 10 şcoli şi parohii.

       În data de 19.03.2012 la Centrul Zonal Timişoara III au participat: 9 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Alexandra Szabo din cl. a VIII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII ,,Iosif Ciorogariu” Chişoda, îndrumată de pr. Traian Debucean şi prof. Miloranca Golban; 7 elevi la secţiunea eseu, iar câştigătoare a fost Alexandra Schinka din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Ghiroda Veche, îndrumată de pr.prof. Ciprian Cristea; 7 elevi la secţiunea poezie, iar câştigător a fost  David Treier-Olariu din cl. a II-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Giarmata, îndrumat de prof. Luminiţa-Elena Stoenescu. La acest centru zonal al concursului au  participat  23 de elevi din 8 şcoli şi parohii.

       În data de 20.03.2012 la Centrul Zonal Variaş au participat: 16 elevi la secţiunea desen,  câştigătoare fiind eleva Iasmina Paula Troea din cl. a VIII-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Pesac îndrumată de pr. Mihai Vucu; 16 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Patricia Iob din cl. a VIII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Pesac îndrumată de pr. Mihai Vucu; 12 elevi la secţiunea poezie,  câştigători fiind: Paul Golban din cl. a II-a  de la Şcoala cu cl. I-VIII nr.1 Sânnicolau Mare îndrumat de prof. Lăcrămioara Tecar şi Nectaria Şuca din cl. a II-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Variaş îndrumată de pr. Ilie Eftimie Cristea. La acest centru zonal al concursului au participat 44 de elevi din 14 şcoli şi parohii.

      În data de 22.03.2012 la  Centrul Zonal Belinţ au participat: 6 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Mădălina Cireşan din cl. a VIII-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Coşteiu, îndrumată de pr. Alin Eugen Ciutac; 9 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Miruna Barboni din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Belinţ, îndrumată de pr.Daniel Otescu; 6 elevi la secţiunea poezie, câştigători fiind: Daliana Oprişoni din cl. a IV-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Belinţ-Chizătău, îndrumată de prof. Laurian Micu şi Ionuţ Balaci de la  Şcoala cu cl. I-VIII Coşteiu, îndrumat de pr. Alin Eugen Ciutac. La acest centru zonal al concursului au participat 21 de elevi din 7 şcoli şi parohii.

      În data de 24.03.2012 la Centrul Zonal Lugoj au participat: 7 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Diana Puşcaşu din cl. a VII-a  de la  C.N. ,,Iulia Hasdeu” Lugoj, îndrumată de prof. Corina Peia; 5 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Larisa Albulescu din cl. a VIII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII nr.4 Lugoj, îndrumată de pr. Sorin Şutac; 4 elevi la secţiunea poezie, câştigător fiind Bogdan Popîrlan din cl. a II-a de la Şcoala cu cl. I-VIII nr.3 Lugoj, îndrumat de prof. Mirela Boar. La acest centru zonal al concursului au participat  16 de elevi din 7 şcoli şi parohii.

      În data de 26.03.2012 la Centrul Zonal Făget au participat: 21 elevi la secţiunea desen 21, câştigătoare fiind eleva Ariana Obeadă din cl. a VI-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Mâtnicu Mic, îndrumată de pr. Caius Andraşoni; 15 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind eleva Alexandra Paulescu din cl. a VI-a de la Şcoala cu cl. I-VIII ,,Sorin Titel” Margina, îndrumată de prof. Livia Mihaela Paulescu; 17 elevi la secţiunea poezie, câştigătoare fiind eleva Teodora Covaci din cl. a II-a de la Liceul Teoretic,,Traian Vuia” Făget, îndrumată de pr. Dorin Covaci. La acest centru zonal al concursului au participat 53 de elevi din 19 şcoli şi parohii.

     În data de 27.03.2012 la Centrul Zonal Deta  au participat: 8 elevi la secţiunea desen,  câştigătoare fiind eleva Lidia Huszti din cl. a VI-a de la  Liceul  ,,Alexandru Mocioni” Ciacova, îndrumată de prof. Camelia Nedelcovici; 6 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Mădălina Roman din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Denta, îndrumată de prof. Maria-Marta Băniaş; 9 elevi la secţiunea poezie, câştigător fiind Kevin-Ioan Botorea din cl. a IV-a  de la Grupul Şcolar ,,Sfântul Nicolae” Deta,  îndrumat de prof. Maria-Marta Băniaş. La acest centru zonal al concursului au participat 23 de elevi din 8 şcoli şi parohii.

      În data de 29.03.2012 la Centrul Zonal Gătaia au participat: 7 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Ana-Maria Răducu  din cl. a VI-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII ,,Martin Suboni” Jebel, îndrumată de prof. Florica Ardelean; 5 elevi la secţiunea eseu, câştigător fiind elevul Dean Gyalus din cl. a VII-a de la Liceul Teoretic Gătaia, îndrumat de pr. Adam Rugaci; 11 elevi la secţiunea poezie, câştigătoare fiind eleva Bianca Grad din cl. a IV-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Liebling, îndrumată de prof. Aneta Mureşan şi Pr. Irimia Oancea. La acest centru zonal al concursului au participat 23 de elevi din 9 şcoli şi parohii.

      În total, la faza locală a Concursului Judeţean de Religie ,,Sfântul Iosif cel Nou de la Partoş”, au participat 355 elevi din 111 şcoli şi parohii. Toţi elevii participanţi au primit: premii, menţiuni şi diplome de participare, cărţi şi icoane. De asemenea preoţii şi profesorii îndrumători au primit diplome: de participare, de evaluatori şi de organizatori.

Comments are closed.