Festivitate de premiere la Şcoala primară „Sfântul Antim Ivireanul” din Timişoara

antim (1)

Vineri, 20 iunie, la Şcoala primară „Sfântul Antim Ivireanul” din Timişoara a avut loc festivitatea de încheiere a anului şcolar 2013-2014 pentru copiii clasei pregătitoare, a clasei I şi a clasei a II-a. La festivitate au luat parte reprezentanţi ai Arhiepiscopiei Timişoarei, ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş şi ai Asociaţiei Prologos, precum şi foarte mulţi părinţi şi bunici.

Evenimentul a debutat cu o rugăciune de mulţumire săvârşită de către pr. Silviu Damşe, duhovnicul şcolii pentru copiii şi profesorii înstituţiei de învăţământ, iar apoi a urmat festivitatea de premiere şi acordarea diplomelor pentru deosebitele rezultate obtinuţe la învăţătură şi purtare. Copiii au fost răsplătiţi cu diplome şi daruri pregătite de conducerea şcolii, fondatori şi Agroland pentru rezultatele obţinute pe parcursul anului şcolar la numeroase concursuri extraşcolare.

La festivitate a luat parte şi prof. Daniela Buzatu, inspector de religie în cadrul Inspectoratului Judeţean Timiş care a transmis celor prezenţi bucuria de a participa la acest eveniment. În acest an şcolar 2013-2014 au fost şcolarizaţi elevi în clasa pregătitoare, clasa I şi clasa a-II-a. A fost un an plin de realizării, elevii participând la Evaluarea naţională şi concursurile „Cangurul” şi „Comper” cu rezultate foarte bune, concursuri de pictură, unde s-au obţinut locurile I, II şi III (la nivel judeţean şi naţional), Concursul judeţean de colinde, unde corul şcolii s-a clasat pe locul I din 34 de formaţii concurente.

Începând cu luna septembrie 2014, noul sediu al Grădiniţei „Troiţa” şi al Şcolii Ortodoxe „Sfântul Antim Ivireanul”, aflate sub patronajul Arhiepiscopiei Timişoarei, va fi pe Bv. Liviu Rebreanu nr. 35 (fosta Şcoală Generală nr. 9), un spaţiu mai generos ce va putea găzdui copiii de la grădiniţă între 2 şi 3 ani, grupa mica, mijlocie şi mare, iar la şcoală va avea clasele pregătitoare, I, a II-a, a III-a şi a V-a.

antim (3) antim antim (2)

Comments are closed.