Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel vizitează Arhiepiscopia Timişoarei

În zilele de 3-6 iulie a.c. Prea Fericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române va efectua o vizită pastorală în Arhiepiscopia Timişoarei, prima de la alegerea în această funcţie.

Astfel, vineri 3 iulie la orele 18:30, Prea Fericirea Sa va sosi de la Bucureşti pe calea aerului, la aeroportul „Traian Vuia” din Timişoara, urmând a fi cazat la reşedinţa mitropolitană din Timişoara.

Sâmbătă 4 iulie, începând cu ora 9:45, Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel va fi întâmpinat la Catedrala Mitropolitană din Timişoara urmând să asiste la slujba Te-Deumului, care va începe la orele 10:00.

Următorul moment al dimineţii la care Prea Fericirea Sa va lua parte va fi acordarea titlului de „cetăţean de onoare” la Primăria Municipiului Timişoara, apoi, în cursul după-amiezii, va vizita mănăstirea Şag-Timişeni.

Duminică 5 iulie, de la orele 9:00, Prea Fericirea Sa va târnosi noua biserică cu hramul „Învierea Domnului” din Lugoj, iar în cursul după-amiezii va vizita mănăstirea din localitatea Dobreşti, locul de baştină al Prea Fericirii Sale.

Prea Fericitul Părinte Patriarh Daniel se va întoarce pe calea aerului în Bucureşti, luni 6 iulie.

Leave a Reply