Un credincios al Parohiei Timișoara Fratelia a împlinit 102 ani

Parohia Timișoara-Fratelia desfășoară mai multe activități social-finaltropice prin clericii acestei parohii, a Consiliului parohial și a Comitetului de femei, care se implică în proiecte sociale, ce au un centrul atenției persoanele vârstnice și cele lipsite de posibilități financiare.

Astăzi, 16 februarie 2019, la împlinirea venerabilei vârste de 102 ani de către dl. Ion Dumitrașcu, cel mai longeviv credincios al Parohiei Timișoara Fratelia, părintele arhidiacon Timotei Anișorac, alături de alți credincioși și tineri din parohie l-au vizitat și felicitat pe cel sărbătorit și i-au urat ani mulți și binecuvântați în continuare.  

Cu acest prilej din partea parohiei conduse de pr. Paroh Ioan Bălăngean au fost oferite o icoană cu Sfântul Ioan Botezătorul, un tort și flori, ca semn de prețuire și apreciere pentru credința nestrămutată a dlui Ion Dumitrașcu, care a avut o viață închinată lui Dumnezeu prin muncă, stăruință și rugăciune, apoi cei prezenți i-au cântat îndătinatul La mulți ani!

„Fratele Ioan Dumitrașcu este un bun credincios al Parohiei noastre și un mare rugător. Ne-a urat și dumnealui, ca să ne ajute Dumnezeu, să ajungem și noi la anii săi, spunând că și el ne pomenește în rugăciunile sale, atât pe noi preoții, cât și toți credincioșii parohiei noastre. Suntem mândri că avem asemenea credincioși buni în parohia noastră”, a precizat arhidiaconul Timotei Anișorac de la Parohia Timișoara Fratelia, cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”.

Ion Dumitrașcu s-a născut în satul Gogoși Ștefănești, județul Dolj, iar din anul 1947 locuiește în Timișoara.  

Comments are closed.