Acţiune caritabilă în Parohia Timişoara Iosefin

Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (8)

În conformitate cu principiile evanghelice ale slujirii aproapelui, marți, 26 aprilie, în Săptămâna Pătimirilor, la Parohia Timișoara Iosefin a avut loc o acţiune caritabilă destinată ajutorării aproximativ 300 de credincioși nevoiaşi, precum şi familii cu mai mulţi copii, toți cu posibilităţi materiale reduse.

La eveniment au participat preoții parohiei, consilieri și angajați ai parohiei, care au ajutat la buna desfăşurare a acestei acţiuni filantropice. Înainte de a împărți pachetele pregătite, Pr. Ionel Popescu, parohul bisericii “Nașterea Maicii Domnului” a Parohiei Timișoara Iosefin, a rostit un cuvânt duhovnicesc despre marele praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos.

Persoanele nevoiașe au primit pachete cu alimente, jucării, dulciuri şi haine, așa încât fiecare beneficiar să se bucure de Sfintele Sărbători ale Paștilor, și să aibă o bucată de pâine pe masă de sărbători. Darurile oferite au fost pregătite prin ajutorul credincioşilor parohiei, a Fundaţiei “Preot Ioan Olariu” şi a altor oameni de bine şi fundaţii din Timişoara.

par_Iosefin

De asemenea, la cantina parohiei Timişoara-Iosefin s-a oferit o masă caldă persoanelor nevoiaşe, prin ajutorul credincioşilor voluntari, ce s-au implicat activ în acestă frumoasă activitate caritabilă. Cantina socială a parohiei ortodoxe Timişoara-Iosefin funcţionează din anul 2011 şi ajută în jur de 45 de vârstnici, precum și familii cu mulți copii, de două ori pe săptămână.

Parohia Timişoara Iosefin se îngrijește în mod special de persoanele vârstnice, pe care le ajută în mod constant și totodată, în preajma Sfintelor Sărbători de Paști se îngrijește de cele necesare traiului de zi cu zi și cu asistența spiritual permanentă.

Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (1) Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (2) Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (3) Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (4) Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (5) Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (6) Actiune caritabila la Parohia Timisoara Iosefin (9)

Comments are closed.