Acțiune socială a militarilor din garnizoana Lugoj

Militarii Batalionului 183 Artilerie Mixtă ,,General Ion Dragalina” alături de Asociația Militar – Culturală ,,Sfântul Gheorghe” Lugoj au organizat o acțiune social – filantropică îndreptată spre cei ce trec prin momente mai puțin fericite, lovite fiind nu doar de urmările crizei epidemiologice ci și de probleme de natură financiară.

Cazurile sociale identificate au primit din partea artileriștilor lugojeni alimente, produse sanitare și de igienă dar și alte daruri venite a le face sărbătorile pascale mai fericite.

Întreaga activitatea a avut loc cu respectarea tuturor normelor de protecție împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2.

,,În aceste zile în care ne apropiem vertiginos de marele Praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos am socotit de cuviință a ne aduce și noi, militarii lugojeni, aportul nostru de bine în sânul comunității. Nădăjduim că prin acțiunea caritabilă și prin implicarea noastră am reușit să aducem un strop de bucurie și de speranță în sufletul acestor persoane greu încercate”.

Preot Militar al Garnizoanei Lugoj, Emanuel Gafița

Comments are closed.