Conferința ”Hristos – Calea, Adevărul și Viața”

       A.S.C.O.R. Timişoara,  organizează în această săptămână o nouă întâlnire din cadrul cursului de spiritualitate. Invitatul serii de dialog va fi parintele Dionisie Ignat de la manastirea Sf. Ilie-Albac.Tema conferinţei susţinută va fi Hristos-Calea, Adevărul şi Viaţa”. Conferinţa va avea loc marţi 22 mai a.c., în sala A11 a Universităţii de Vest, bvd. Vasile Pârvan, nr. 4, cu începere de la orele 19. Ca de fiecare dată, intrarea este liberă.
 
Conferinţele ASCOR se adresează tuturor celor dispuşi să sacrifice două ore din timpul lor în favoarea discuţiilor teologice, duhovniceşti şi le dăruiesc posibilitatea de a face lumină în nelămuririle care îi frământă, prin întrebările adresate invitaţilor şi răspunsurile primite. 
 
ASCOR este una dintre primele asociaţii studenţesti din ţară, cu activitate neîntreruptă din 1990, al cărei scop este promovarea credinţei creştine şi a spiritualităţii ortodoxe în mediul universitar şi preuniversitar, în duh filocalic şi în conformitate cu valorile creştine de libertate, moderaţie, bunăcuviinţă şi iubire de aproape. Totodată, ASCOR joacă un rol activ pe scena publică în ceea ce priveşte activismul civic, responsabilitatea socială, apărarea drepturilor tinerilor şi formarea lor ca viitori membri ai societăţii româneşti.

Comments are closed.