Întâlnire de cerc pastoral-misionar la parohia „Învierea Domnului” din Lugoj

În Duminica a XIX-a după Rusalii, la parohia Lugoj „Învierea Domnului”,a avut loc ultima întâlnire a cercurilor misionare pastorale din anul 2021.

Întâlnirea a debutat cu săvârșirea Vecerniei în biserica parohială, soborul slujitor fiind format din preotul paroh, Nicolae Ciucure, preotul Aurel Andrieș de la parohia Jabăr și preotul Covaci Serioja de la parohia Hodoș. Cateheza, bazată pe tematica Anului Omagial a fost susținută de părintele Covaci Serioja. A fost o bucurie deosebită și pentru credincioșii parohiei care au apreciat slujirea și cuvintele de învățătură rostite, dar s-au bucurat și pentru faptul că în biserica parohială s-au aflat atât de mulți slujitori ai altarelor.

Părintele protopop a mulțumit lui Dumnezeu pentru că anul acesta s-au desfășurat în bune condiții toate aceste întâlniri ale cercurilor pastoral-misionare, felicitând pe toți părinții implicați, parohiile gazde și pe toți credincioșii participanți. În partea a doua a întâlnirii, preoții s-au retras pentru a discuta diverse probleme administrative.

Parohia Învierea Domnului este a doua din Lugoj ca și număr de credincioși arondați, biserica fiind târnosită în data de 5 iulie 2009 de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Serviciul Protopopesc

Comments are closed.