Marșul pentru viață „Pro Vita”

     Marți, 23 martie, în Protopopiatul Sânnicolau Mare a avut loc o teleconferință online, Pro Vita, mediatizată de către părintele protopop Marius Podereu.

      La acest eveniment au fost invitați să țină prelegeri doamna doctor Muntean Maria, medic de familie, din Sânnicolau Mare si doamna psiholog Dinescu Florica, psiholog școlar la Școala Gimnazială nr. 2 Nestor Oprean. Au participat 25 de elevi din școlile din cuprinsul protopopiatului, care au venit cu multe întrebări legate de această temă. Ne-am bucurat si de prezența Preaonoratului Părinte ic. stavr. dr. Nichifor Tănase, Consilier Eparhial în sectorul Învățământ și Activități cu Tineretul, din cadrul Arhiepiscopiei Timișoarei și preotul Cristian Capotă din parohia Grabaț, alături și de Călin Cojocaru, preot paroh din Comloșu Mare, care au răspuns la întrebările tinerilor.

      Am avut-o în mijlocul nostru, online, și pe doamna Cornelia Petcov, profesor de religie ortodoxă la Școala Gimnazială Nestor Oprean, nr.2, și doamna profesor de desen, Lihat Cristina.

      Evenimentul a fost binevenit chiar dacă s-a organizat online, datorită pandemiei, având un puternic impact în rândul tinerilor, care ne-au propus să mai organizăm asemenea întâlniri pe diverse teme.

                                                                             Protopopiatul Sânnicolau Mare

Comments are closed.