Preotul Nicolae Borduz de la Parohia Ortodoxă Română „Adormirea Maicii Domnului” Lugoj s-a mutat la Domnul

Cu adâncă părere de rău, anunţăm că preotul iconom Nicolae Borduz de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj, în urma unei scurte dar foarte grele suferinţe, a trecut la cele veşnice în seara zile de 19 august.

Născut la data de 7 decembrie 1973 la Lugoj, urmează şcoala primară în localitatea Honorici, iar cursurile gimnaziale şi liceale la Lugoj. Între anii 1992 – 1996 frecventează cursurile Facultăţii de Teologie Pastorală din cadrul Universităţii Bucureşti.

Este hirotonit preot în anul 1998 pe seama parohiei Hezeriş cu filia Valea Lungă, iar din anul 2003 ocupă prin concurs postul de preot de la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj.

Din anul 2000 şi până în prezent a deţinut funcţia de secretar al Oficiului protopopesc Lugoj.

Pentru activitatea depusă la parohie şi oficiul protopopesc, în anul 2006, a primit distincţia de iconom .

Adresăm familiei greu încercate un cuvânt de mângâiere şi întărire, iar pentru sufletul lui înălţăm rugăciuni către Atotmilostivul Dumnezeu să-l odihnească în Împărăţia Sa cu toţi cei bineplăcuţi Lui.

Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 22 august, în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din Lugoj. De la ora 9,00 va fi oficiată Sfânta Liturghie și de la ora 12,00 slujba de prohodire.

Veşnica lui pomenire din neam în neam!

Comments are closed.