S-a încheiat faza zonală a Concursului Judeţean de Religie SFÂNTUL IOSIF CEL NOU de la PARTOȘ

               În perioada 12-29.03.2012 s-a desfășurat  faza zonală a Concursului Judeţean de Religie ,,Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș”, susţinută  în 11 centre zonale. De la fiecare centru zonal s-au calificat pentru faza finală a concursului, din data de 5.04.2012 de la Centrul Eparhial,  câștigătorii locului întâi de la fiecare secţiune a concursului: desen, eseu și poezie.

      În data de 12.03.2012 la Central Zonal Timișoara I de la Liceul Pedagogic ,,Carmen Sylva” au participat: 15 elevi la secţiunea desen, câștigătoare fiind eleva Irimia Diana din cl. a VII-a de la Școala cu cl. I-VIII nr. 2 Timișoara, îndrumată de prof. Daniela Berar; 12 elevi la secţiunea eseu, câștigător fiind  elevul Bogdan Cătălin Cosma din cl. a VII-a de la Liceul Pedagogic ,,Carmen Sylva”, îndrumat de prof. Ioana Dragomir; 12 elevi la secţiunea poezie, câștigătoare fiind eleva Denisa Bihari din cl. a IV-a de la Liceul Pedagogic ,,Carmen Sylva”, îndrumată de prof. Ioana Dragomir. La acest centru zonal al concursului au participat  39 de elevi din 10 școli și parohii.

      În data de 13.03.2012 la Central Zonal Timișoara II au participant: 9 elevi la secţiunea desen,  câștigătoare fiind eleva Petruţa Paraschiv din cl. a VIII-a  de la Școala cu cl. I-VIII nr. 18 Timișoara,  îndrumată de prof. Crinuţa Pârvu; 8 elevi la secţiunea eseu, câștigătoare fiind eleva Daria Șipoș din cl. a VI-a de la Școala cu cl. I-VIII nr. 16 Take Ionescu Timișoara,  îndrumată de prof. Dalia Druia; 15 elevi la secţiunea poezie, câștigător fiind elevul Ștefan Boţoc din cl. a II-a de la Școala cu cl. I-VIII nr. 26 Timișoara, îndrumat de diaconul Florin Filip. La acest centru zonal al concursului au participat 32 de elevi din 7 școli și parohii.

      În data de 17.03.2012 la Central  Zonal Comloșu Mare au participant: 17 elevi la secţiunea desen, câștigători fiind elevii: Cristina Costinia din cl. a VIII-a de la Școala cu cl. I-VIII Șandra, îndrumtă de pr. Nicolae Andreescu și Denisa Dobre din cl. a IV-a de la Școala cu cl. I-VIII Cheglevici-Dudești Vechi,  îndrumtă de prof. Faur  Otilia și pr. Marius Ursu; 12 elevi la secţiunea eseu, câștigători fiind elevii: Mălina Băltăreţu din cl. a VI-a de la Școala cu cl. I-VIII Iecea Mare, îndrumată de: prof. Dușca Zoran și pr. Marius Podereu și Ciornei Constantin din cl. a VI-a de la Grup Școlar Agricol Biled, îndrumat de prof. Dana Ruscu; 12 elevi la secţiunea poezie,  câștigători fiind elevii: Ana-Maria Tomescu din cl. a II-a de la  Școala cu cl. I-VIII Comloșu Mare, îndrumtă de prof. Delia Tomescu și Paul Pătru din cl. a IV-a  de la  Școala cu cl. I-VIII Lenauheim, îndrumt de prof. Dușca Zoran. La acest centru zonal al concursului au participat 41 de elevi din 12 școli și parohii.

      În data de 15.03.2012 la Central Zonal Iecea Mică au participat: 16 elevi la secţiunea desen, câștigători fiind:  Alexandra Mădălina Baciu din cl. a VII-a de la Școala cu cl. I-VIII Beregsău Mare, îndrumată de prof. Ioana Dragomir și  Flavius Condan din cl. a VII-a de la Școala cu cl. I-VIII Cărpiniș, îndrumat de prof. Ardelean Luminiţa și Raluca Guraliuc din cl. a IV-a de la Școala cu cl. I-IV Beregsău Mic, îndrumtă de pr. Nicolae Lupșescu; 13 elevi la secţiunea eseu, câștigători fiind elevii: Ana Maria Nemeș din cl. a VII-a de la Școala cu cl. I-VIII Cărpiniș-Iecea Mică, îndrumătă de: prof. Dușca Zoran și pr. Ștefan Mezin și Casian Gruiescu din cl. a VII-a de la Școala cu cl. I-VIII Foeni,  îndrumt de pr. Nicolae Strizu; 11 elevi  la secţiunea poezie, câștigătoare fiind eleva Ioana Apopi din cl. a II-a de la  Școala cu cl. I-VIII Giulvăz, îndrumtă de: prof. Monica Bercea și pr. Cornel Bercea. La acest centru zonal al concursului au  participat 40 de elevi din 10 școli și parohii.

       În data de 19.03.2012 la Centrul Zonal Timişoara III au participat: 9 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Alexandra Szabo din cl. a VIII-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII ,,Iosif Ciorogariu” Chişoda, îndrumată de pr. Traian Debucean şi prof. Miloranca Golban; 7 elevi la secţiunea eseu, iar câştigătoare a fost Alexandra Schinka din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Ghiroda Veche, îndrumată de pr.prof. Ciprian Cristea; 7 elevi la secţiunea poezie, iar câştigător a fost  David Treier-Olariu din cl. a II-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Giarmata, îndrumat de prof. Luminiţa-Elena Stoenescu. La acest centru zonal al concursului au  participat  23 de elevi din 8 şcoli şi parohii.

       În data de 20.03.2012 la Centrul Zonal Variaş au participat: 16 elevi la secţiunea desen,  câştigătoare fiind eleva Iasmina Paula Troea din cl. a VIII-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Pesac îndrumată de pr. Mihai Vucu; 16 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Patricia Iob din cl. a VIII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Pesac îndrumată de pr. Mihai Vucu; 12 elevi la secţiunea poezie,  câştigători fiind: Paul Golban din cl. a II-a  de la Şcoala cu cl. I-VIII nr.1 Sânnicolau Mare îndrumat de prof. Lăcrămioara Tecar şi Nectaria Şuca din cl. a II-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Variaş îndrumată de pr. Ilie Eftimie Cristea. La acest centru zonal al concursului au  participat  44 de elevi din 14 şcoli şi parohii.

      În data de 22.03.2012 la Centrul Zonal Belinţ au participat: 6 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Mădălina Cireşan din cl. a VIII-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Coşteiu, îndrumată de pr. Alin Eugen Ciutac; 9 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Miruna Barboni din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Belinţ, îndrumată de pr.Daniel Otescu; 6 elevi la secţiunea poezie, câştigători fiind: Daliana Oprişoni din cl. a IV-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Belinţ-Chizătău, îndrumată de prof. Laurian Micu şi Ionuţ Balaci de la  Şcoala cu cl. I-VIII Coşteiu, îndrumat de pr. Alin Eugen Ciutac. La acest centru zonal al concursului au  participat  21 de elevi din 7 şcoli şi parohii.

      În data de 24.03.2012 la Centrul Zonal Lugoj au participat: 7 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Diana Pușcaşu din cl. a VII-a  de la  C.N. ,,Iulia Hasdeu” Lugoj, îndrumată de prof. Corina Peia; 5 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Larisa Albulescu din cl. a VIII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII nr.4 Lugoj, îndrumată de pr. Sorin Şutac; 4 elevi la secţiunea poezie, câştigător fiind Bogdan Popîrlan din cl. a II-a de la Şcoala cu cl. I-VIII nr.3 Lugoj, îndrumat de prof. Mirela Boar. La acest centru zonal al concursului au  participat  16 de elevi din 7 şcoli şi parohii.

      În data de 26.03.2012 la Centrul Zonal Făget au participat: 21 elevi la secţiunea desen 21, câştigătoare fiind eleva Ariana Obeadă din cl. a VI-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII Mâtnicu Mic, îndrumată de pr. Caius Andrașoni; 15 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind eleva Alexandra Paulescu din cl. a VI-a de la Şcoala cu cl. I-VIII ,,Sorin Titel” Margina, îndrumată de prof. Livia Mihaela Paulescu; 17 elevi la secţiunea poezie, câştigătoare fiind eleva Teodora Covaci din cl. a II-a de la Liceul Teoretic,,Traian Vuia” Făget, îndrumată de pr. Dorin Covaci. La acest centru zonal al concursului au  participat 53 de elevi din 19 şcoli şi parohii.

     În data de 27.03.2012 la Centrul Zonal Deta  au participat: 8 elevi la secţiunea desen,  câştigătoare fiind eleva Lidia Huszti din cl. a VI-a de la  Liceul  ,,Alexandru Mocioni” Ciacova, îndrumată de prof. Camelia Nedelcovici; 6 elevi la secţiunea eseu, câştigătoare fiind Mădălina Roman din cl. a VII-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Denta, îndrumată de pr. Maria-Marta Băniaș; 9 elevi la secţiunea poezie, câştigător fiind Kevin-Ioan Botorea din cl. a IV-a  de la Grupul Şcolar ,,Sfântul Nicolae” Deta,  îndrumat de prof. Maria-Marta Băniaș. La acest centru zonal al concursului au  participat 23 de elevi din 8 şcoli şi parohii.

      În data de 29.03.2012 la Centrul Zonal Gătaia au participat: 7 elevi la secţiunea desen, câştigătoare fiind eleva Ana-Maria Răducu  din cl. a VI-a de la  Şcoala cu cl. I-VIII ,,Martin Suboni” Jebel, îndrumată de prof. Florica Ardelean; 5 elevi la secţiunea eseu, câştigător fiind elevul Dean Gyalus din cl. a VII-a de la Liceul Teoretic Gătaia, îndrumat de pr. Adam Rugaci; 11 elevi la secţiunea poezie, câştigătoare fiind eleva Bianca Grad din cl. a IV-a de la Şcoala cu cl. I-VIII Liebling, îndrumată de prof. Aneta Mureșan și Pr. Irimia Oancea. La acest centru zonal al concursului au  participat 23 de elevi din 9 şcoli şi parohii.

      În total la faza locală a Concursului Judeţean de Religie ,, Sfântul Iosif cel Nou de la Partoș”au participat 355 elevi  din 111 şcoli şi parohii. Toţi elevii participanţi au primit: premii, menţiuni și diplome de participare, cărţi și icoane. De asemenea preoţii și profesorii îndrumători au primit  diplome: de participare, de evaluatori și de organizatori.

 

Comments are closed.