Simpozion Naţional – Societatea Femeilor Creştin-Ortodoxe din Timişoara aniversează 20 de ani de activitate

   Cu prilejul aniversării a 20 de ani de activitate, Societatea Femeilor Creştin-Ortodoxe din Timişoara organizează sâmbătă, 8 octombrie 2011, ora 9:00, în sala de festivităţi a Centrului eparhial din Bv. C. D. Loga nr. 7, Simpozionul naţional cu tema “Rolul femeii creştine în păstrarea şi promovarea valorilor spirituale ale Bisericii şi poporului român”.

Sunt invitate doamne de la organizaţiile similare din ţară şi lidere ale organizaţiilor de femei de pe lângă fostele biserici tradiţionale din Timişoara, conducători ai unor instituţii timişorene, precum şi reprezentanţi ai clerului din cadrul Arhiepiscopiei Timişoarei.

Întâlnirea va debuta cu slujba Te Deum ce se va oficia la biserica “Sfântul Ierarh Nicolae” de la centrul Eparhial, iar de la ora 10:00, Prof. Doina Seracin, Preşedinta Societăţii Femeilor Creştin-Ortodoxe din Timişoara, va rosti cuvântul de deschidere a lucrărilor şi va prezenta invitaţii.

Cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Societăţii Femeilor Creştin Ortodoxe din Timişoara, prezentarea activităţii  va fi realizată  de Prof. Doina Seracin şi Lector universitar Oana Danci. Invitată va fi şi doamna Elena Anton, Preşedinta de Onoare şi Preşedinta fondator a Societăţii Femeilor Creştin-Ortodoxe din Timişoara.

Va urma cuvântul Preasfinţitului Părinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei şi se vor acorda diplome. De la ora 11:30 se vor realiza prezentări ale Asociaţiilor Femeilor Creştin-Ortodoxe  şi se vor purta discuţii.

Lucrările simpozionului se vor încheia duminică, 9 octombrie 2011, prin participarea la Sfânta Liturghie la Mănăstirea Timişeni-Şag.

Comments are closed.