Sprijin pentru Spitalul CFR din Timișoara

În contextul evoluției situației epidemiologice actuale la nivelul jud. Timiș, a numărului crescut de persoane infectate cu noul coronavirus, cu forme medii și severe, Arhiepiscopia Timișoarei, prin sectorul Social-Filantropic și prin implicarea directă a Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, vine, din nou, în sprijinul unităților medicale timișene, aflate în lupta pentru combaterea și reducerea efectelor pandemiei Covid-19.

Astfel,  marți, 9 martie, Spitalul C. F. Timișoara (Spitalul CFR) a primit peste 350 de lenjerii de pat de unică folosință, necesare pacienților pozitivi SARS-CoV-2 din cadrul secției clinice suport Covid-19. Lenjeriile de pat din material textil au fost confecționate de monahiile de la Centrul eparhial din Timișoara, ca expresie a solidarității cu cei aflați pe patul de suferință.

Ajutorul umanitar de astăzi se înscrie în seria acțiunilor filantropice întreprinse de Arhiepiscopia Timișoarei de la începutul pandemiei, în vederea sprijinirii personalului medico-sanitar și a celui auxiliar, precum și pentru combaterea crizei de sănătate publică provocată de coronavirus.

Comments are closed.