Ajutoare pentru instituțiile de asistență socială timișorene

Joi, 30 aprilie 2020, prin grija Înaltpreasfințitului Părinte Ioan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului s-au distribuit aproximativ 5 tone de alimente mai multor instituții de asistență socială din Timișoara.

În această perioadă Arhiepiscopia Timișoarei este atentă la nevoile semenilor și credincioșilor săi, încercând să acopere pe cât posibil necesitățile persoanelor aflate în situații de dificultate, ale persoanelor vulnerabile și ale celor aflați pe paturile de spitale, ș.a.

Astfel, în cursul zilei de joi, au fost distribuite peste 2 tone de produse din carne și mai mult de 2 tone de legume. Au beneficiat de aceste ajutoare DGASPC Timiș, Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, Fundația „Pentru Voi” și Fundația „Rudolf Walther” – filiala din Timișoara.

De când a izbucnit această pandemie, provocată de coronavirus, Arhiepiscopia Timișoarei, prin implicarea activă a Părintelui Mitropolit Ioan, se îngrijește aproape zilnic să distribuie ajutoare și alimente persoanelor aflate în lipsuri materiale și completează necesarul zilnic de alimente pentru diferite instituții și fundații de caritate din județul Timiș.

Comments are closed.