Ajutor și bucurie pentru elevii din Parohia Ghiroda Veche

               În duminica a 21-a după Rusalii, urmând îndemnul Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Ioan de a fi alături de Școală și de elevii săi, după oficierea Sfintei Liturghii, în Parohia Ghiroda Veche a avut loc o acțiune de sprijinire pentru 21 de elevi ai Școlii Gimnaziale Ghiroda. S-au împărțit articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, ghiozdane și rechizite școlare, necesare desfășurării în bune condiții a actului educațional în anul școlar 2021 – 2022. Cu o îmbrățișare duhovnicească, copiii au primit și câte o Carte de Rugăciuni, care să le fie călăuză în fiecare zi.

              După rugăciunile de mulțumire și binecuvântare a darurilor pregătite pentru acești elevi, s-au adus mulțumiri și familiilor de credincioși, alături de familiile preoților din parohie, care s-au implicat cu multă dragoste și bucurie în această acțiune filantropică. De asemenea, s-a mulțumit și doamnei director Vîtu Oana, de la Școala Gimnazială Ghiroda, prezentă la acest eveniment, care, împreună cu cadrele didactice, au centralizat și transmis parohiei nevoile acestor elevi.

             „Nădăjduim că acești tineri vor fi și vor rămâne mlădițe vii și roditoare ale lui Hristos în tinda Bisericii, Care le va fi mereu alături. Bunul Dumnezeu să-i răsplătească pe toți cu Binecuvântarea și Harul Său!”, ne-a declarat părintele paroh Caius Andrașoni. 

Comments are closed.