Apariţii noi la tipografia arhidiecezană

La tipografia arhidiecezană din Timişoara a apărut recent o nouă ediţie a volumului „Arhanghelul” de la Prislop – gânduri şi cuvinte despre Părintele Arsenie (ediţia a II – a, Vârşeţ 2010, 323 pp.), avându-l ca autor pe Preasfinţitul Episcop Daniil Stoenescu al românilor ortodocşi din Serbia. Volumul se găseşte de vânzare la standul de obiecte religioase de la catedrală şi la librăria „Diecezana”, la preţul de 100 lei.

La editura „Învierea” a Arhiepiscopiei Timişoarei a apărut de curând cea de a doua ediţie a volumului Ecouri perene de lumină şi credinţă din Ţara Sfântă (171 pp., 34 pp. fotografii color), scris de P.On. Părinte vicar-administrativ dr. Ionel Popescu şi apărut cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Mitropolit Nicolae, care semnează şi postfaţa. Cuvântul înainte este semnat de către P.On. Părinte prof. dr. Vasile Mihoc de la Facultatea din Sibiu. Prima ediţie a volumului, apărută în anul 2009, s-a epuizat la scurt timp, datorită interesului arătat faţă de acest studiu inedit şi ştiinţific în acelaşi timp, pe care îl oferă autorul tuturor celor care vor să aprofundeze mai mult subiectul.

La editura eparhială a apărut de Sfintele Paşti o nouă ediţie a cărţii Prohodul Domnului (20 pp.), tipărită cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Mitropolit Nicolae şi prin osârdia Preasfinţitului Episcop-vicar Paisie Lugojanul. Cartea se găseşte de vânzare la standul de la catedrala mitropolitană şi la librăria „Diecezana”, la preţul de 3 lei.

Leave a Reply