Sărbătoarea Națională cinstită prin donații

De Ziua noastră Națională, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan, Mitropolitul Banatului, a donat Spitalului Militar din oraș lenjerie de unică folosință confecționată de monahiile de la Centrul eparhial din 500 m de material.

Lenjeria de pat donată va fi folosită pentru pacienții internați în Secția Modulară de Izolare și Tratament amenajată de Spitalul Militar în Timișoara.

Pe lângă asemenea donații făcute mai multor unități medicale, Centrul eparhial s-a îngrijit ca la unele spitale din județ să ajungă peste șase tone de alimente și două tone și jumătate de produse lactate.

Cu prilejul donației făcute chiar de Ziua Națională a României, Părintele Mitropolit Ioan a reiterat rugămintea către preoții, monahii și credincioșii eparhiei noastre de a spori rugăciunea pentru cei bolnavi, pentru cadrele medicale care îi îngrijesc, cu multă dăruire și de a respecta regulile igienico-sanitare impuse de autorități, pentru diminuarea cazurilor de infectare cu noul coronavirus. Totodată, Părintele Mitropolit a avut în vedere asigurarea lemnelor de foc și distribuirea de alimente pentru unele familii nevoiașe din zonele rurale care se confruntă cu lipsuri materiale.

Comments are closed.