Donaţie de materiale sanitare la parohia Timişoara Elisabetin

În Duminica a treizecea după Rusalii, anul acesta pe 29  noiembrie şi în ziua prăznuirii Sfântului Apostol Andrei, întâiul chemat şi în acelaşi timp încreştinătorul neamului nostru şi ocrotitorul ţării noastre – 30 noiembrie, la Parohia Timişoara Elisabetin sau Piaţa Crucii, cum este cunoscută în cartier, credincioşii, mereu cu suflet bun şi iubitor, împreună cu preoţii slujitori, alături de personalul auxiliar, angajat sau voluntar, dar şi cu tineri din parohie, au organizat o colectă de bunuri de folosinţă sanitară: prosoape de material textil sau hârtie, detergenţi, săpunuri solide şi lichide, şerveţele umede sau de hârtie, produse de folos igienic de durată îndelungată sau de unică folosinţă. Acestea au fost dăruite, cu suflet şi din suflet, unităţilor medicale din apropierea bisericii amintite.

Actul caritabil a fost împlinit prin colaborare cu Spitalul de copii Bega, prin intermediul Prof. Dr. Liviu Pop şi Prof. Dr. Ioana Ciuca şi preotului misionar al spitalului, Silviu Damşe şi respectiv cu Clinica de Oncologie de pe strada Victor Babeş, prin intermediul Dr. Ioana Pârvulescu şi preotului misionar al spitalului, Olivian Crişan.

Distribuirea şi transportul bunurilor donate s-au făcut cu sprijinul Fundaţiei Filantropia a Arhiepiscopiei Timişoarei, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Ioan, cu doar câteva zile înainte de praznicul Sfântului Ierarh Nicolae, ocrotitorul celor aflaţi în lipsuri de tot felul.

Comments are closed.