COMUNICAT DE PRESĂ

Fundaţia Filantropia Timişoara în parteneriat cu Asociaţia Institutul pentru Politici Sociale, în calitate de beneficiar al proiectului Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile, anunţă campania „Fii voluntar european! Contributie, Implicare, Sanse egale”.

Campania se desfăşoară în judeţul Timiş şi urmăreşte informarea si distribuirea de  materiale informative cu privire la activitatea de voluntariat in lucrul cu grupurile vulnerabile. Proiectul Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 6.2. „Îmbunătăţirea accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”. (www.politicisociale.ro)

 

 

 

Persoane de contact

Alin Savu – Asociaţia Institutul pentru Politici Sociale Bucuresti, Mihaela Elena Zarie – Responsabil centru, Fundația Filantropia la tel 0736151958 sau e-mail cistimisoara@gmail.com

Web: www.cisromania.ro ; www.facebook.com/centrelecis ; www.fft.ro

Comments are closed.