Concert caritabil la Parohia Timișoara-Mehala

În Duminica a 27-a după Rusalii, la Parohia Timișoara-Mehala, în biserica cu hramul „Înălțarea Domnului” a avut loc un concert caritabil susținut de corul și elevii Liceului Teologic Ortodox Sfântul Antim Ivireanul din Timișoara.

Sute de credincioși din parohie au ascultat cu bucurie glasurile copiilor, care alături de părinții lor au vestit Nașterea Domnului Iisus Hristos, prin poezie, cântece religioase și colinde tradiționale.

Acest concert a avut un scop caritabil pentru ajutorarea mai multor elevi aflați într-o situație dificilă, atât din punct de vedere financiar, cât și al sănătății. Conducerea Liceului Teologic Ortodox și Parohia Timișoara-Mehala s-au implicat activ în buna organizare a evenimentului cu caracter filantropic.

Elevii și cadrele didactice ale liceului vor continua aceste concerte caritabile, și în alte locații din oraș, în spitale și case de bătrâni, iar final corul și elevii liceului, alături de părinți și cadre didactice, vor încheia seria de concerte la Filarmonica de Stat „Banatul” din Timișoara cu un concert pe data de 10 decembrie 2019.  

Comments are closed.