Concertul de colinde ”Vestim Nașterea”

Duminică, 23 decembrie de la ora 17,00 la Parohia Ortodoxă Timișoara Iosefin, a avut loc Concertul de colinde ”Vestim Nașterea”  ajuns la ce-a de-a IX-a ediție. Evenimentul a avut loc în biserica parohiei de pe strada Alexandru Mocioni-Kuttel, nr. 9 și adunat un număr mare de credincioși ai parohiei, precum și din alte parohii, care au avut astfel posibilitatea de a asculta tradiționalele colinde cu prilejul praznicului Nașterii Domnului Iisus Hristos.

Concertul a fost susținut de Corul mixt, ”Doina Banatului”, al Parohiei Timișoara Iosefin, dirijat de prof. Florin-Nicolae Șincari și Silviu Sîrbu; Grupul ”Flores” al Palatului Copiilor din Timișoara, condus de prof. Nicolae Pușcașu; Corul de copii al Parohiei Iosefin, dirijat de prof. Adina Botezatu și Corala “Epifania”, a Protopopiatelor Ortodoxe Române din Timișoara, dirijată de prof. Florin-Nicolae Șincari.

Concertul a fost dedicat copiilor parohiei, care au primit pachete cu dulciuri, jucării din partea organizatorilor și a fost organizat de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timișoarei, Parohia Ortodoxă Română Timișoara Iosefin și Fundația ”Preot Ioan Olariu”.

Comments are closed.