Marşul pentru viaţă în Protopopiatele Lugoj şi Făget

În data de 23 martie, la orele 18:00, Protopoiatul Lugoj, Protopoiatul Făget şi Liga Tinerilor creştini otodocşi au organizat ,,Marşul pentru viaţă”  în mediul on-line.

Cu sprijinul Centrului Eparhial, Sectorul Învăţământ şi Activităţi cu Tineretul, reprezentat prin părintele consilier dr. Nichifor Tănase, întâlnirea a avut un impact major, susţinând prin programul ei dreptul la viaţă şi totodată s-a pus preţ pe cât de importanţi sunt copiii, care reprezintă viitorul societăţii şi Bisericii. Invitatul special al acestei întâlnirii a fost părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, preşedintele asociaţiei Pro Vita.

Părintele Nicolae a răspuns la foarte multe întrebări şi a dat răspunsuri duhovniceşti la problemele apărute, referindu-se atât la probleme de Bioetică, cât şi la provocările apărute: vaccinul anti-covid, metode de vindecare spirituală pentru cei care au fost contaminaţi, depresia și alte probleme.

În acest proiect au fost implicaţi pe lângă preoţii din cele două Protopopiate, mulţi profesori de religie, dar şi mulţi tineri.

Luna martie a reprezentat ,,Luna pentru viaţă”, toate întâlnirile care au avut loc au militat pentru acest drept fundamental, viaţa fiind un mare dar de la Dumnezeu.

Comments are closed.