Premii pentru elevii timişeni la etapa Naţională a Olimpiadei de Religie Ortodoxă

În perioada 1-5 aprilie 2013, la Cluj-Napoca, s-a desfăşurat a V-a ediţie a Olimpiadei naţionale de Religie Ortodoxă, obţinându-se rezultatele deosebite.În acest an, au participat 264 de elevi din clasele VII – XII, câte un elev din fiecare judeţ pentru fiecare nivel de studiu.

Şi la această ediţie, elevii noştrii au ocupat locuri fruntaşe. În acest sens, eleva Mihaela Paula Pascariu, din clasa a X-a de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” Timişoara, îndrumată de doamna profesoară Anişoara Ioana, a obţinut locul I, cu nota 9,80.

De asemenea, sau obţinut mai multe premii speciale prin elevii: Andrada Roxana Ciusa (clasa a VII-a, Şcoala Gimnazială Dumbrava, îndrumător prof. Ioan Daniel Iancu), Marina Luiza Ciobanu (clasa a IX-a, Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” Timişoara), Mădălina Pilipeţi (clasa a XI-a, Liceul Tehnologic “Traian Grozăvescu” Nădrag, îndrumători profesori: Ioan Daniel Iancu şi Alina Florentina Crăciun) şi Bogdan Ionuţ Avădanei (clasa a XII-a, Colegiul Naţional Bănăţean Timişoara, îndrumător prof. Daniela Nadia Stănilă).

La această competiţie, elevii au fost însoţiţi de doamna profesoară Daniela Liliana Buzatu – inspector de Religie, de doamna profesoară Crina Pîrvu, de la Şcoala Gimnazială nr. 18 Timişoara – evaluator şi de domnul profesor Ioan Daniel Iancu, de la Şcoala Gimnazială Dumbrava.

În acelaşi context, nu mai puţin importantă este şi performanţa elevei Miruna Ioana Popa, din clasa a IX-a profil Teologic Ortodox de la Liceul Pedagogic “Carmen Sylva” Timişoara (îndrumător prof. Liliana Monica Ghera), care a obţinut o menţiune la etapa naţională a Olimpiadei de Limbi Clasice, Limba Greacă Veche, desfăşurată în perioada 31 martie – 2 aprilie 2013, la Botoşani.

Comments are closed.