Prezentarea raportului intermediar în cadrul proiectului FORTE

        Cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Nicolae, Mitropolitul Banatului, luni, 12 septembrie, în sala de festivităţi a Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Timişoarei, a avut loc o întrunire a echipei de management din cadrul proiectului “FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social”, cu membrii Permanenţei Consiliului Eparhial.
La acest eveniment a participat şi Preasfinţitul Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei. În cadrul întâlnirii, a fost prezentat raportul intermediar realizat în urma evaluării sistematice, obiective şi profesionale a capacităţii organizaţionale şi de livrare de servicii sociale a eparhiei Timişoarei. Echipa proiectului FORTE, care a prezentat raportul în faţa membrilor Permanenţei Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Timişoarei, a fost formată din pr. Dorel Nicolae Moţoc, consilier patriarhal şi manager de proiect, Florina Rizoaica, ofiţer proiect, Roxana Stoica, expert servicii sociale, şi Ioniţa Oprea, coordonator comunicare.
Raportul intermediar de evaluare a fost pregătit pe parcursul a cinci luni, cu implicarea atât a experţilor din proiect, cât şi a echipei de management. Scopul evaluării instituţionale este de a genera o imagine fidelă a capacităţii de furnizare a serviciilor sociale la nivelul eparhiei şi pentru a servi ca bază de pornire pentru cursurile de formare organizate în cadrul proiectului, în funcţie de priorităţile stabilite.

Începând din septembrie 2010, Federaţia Filantropia, împreună cu Patriarhia Română, Instituto de Formacion Integral (IFI) şi Global Commercium Development implementează proiectul FORTE – Formare trainică pentru parteneriat social, POSDRU/93/3.3/S/6227.

Proiectul se desfăşoară pe parcursul a 36 de luni, până în august 2013, pe teritoriul României, fiind susţinut financiar prin Programul Operaţional pentru Dezvoltarea Resurselor Umane – POSDRU.

Comments are closed.