Prima școală ortodoxă de ciclu primar din Timișoara își deschide porțile

         În septembrie 2009, cu ajutorul dumneavoastră, am deschis porţile Grădiniţei Troiţa, un loc unde sufletele cresc mari. De aproape 3 ani, peste 60 de copiii învaţă zi de zi cum să schimbe lumea prin iubire, cum să reuşească în viaţă prin dăruire, cum să convingă prin simplitate.

La 10 septembrie 2012 deschidem portile Şcolii Ortodoxe, o instituţie curată, morală, o şcoala a blândeţii şi a valorilor adevărate. O şcoală pentru copiii dumneavoastră de azi si de mâine.

Un loc unde dascăli temeinic pregătiți profesional și sufletește, sădesc cu dragoste în inimile elevilor bucuria vieții, pasiunea pentru învățătură, iubirea pentru aproapele.

Un loc unde se îmbină armonios performanța cu tradiția.

Un loc unde copilul dumneavoastră va studia intensiv limba germană sau engleză, va învăța să muncească dar și să se joace.

Un loc situat într-o zonă liniștită a orașului, un spațiu generos de joacă și activități.

Un loc unde există grija permanentă pentru alimentația sănătoasă și naturală a copiilor.

O școală atât pentru copii cât și pentru părinți, cu activități extracuriculare care întăresc legătura familială și promovează comuniunea, prietenia.

O școală care se vrea o verigă între familie, biserică și comunitate. O școală puțin diferită.  O școală căreia îi pasă cu adevărat de copilul dumneavoastră.

Vă vom întâmpina în 10 septembrie pe str. Alunis nr.36, într-o clădire complet renovată de 350mp, dotată cu mobilier nou, 2 săli de clasă, sală de mese, bucătărie, cabinet medical, loc de joacă modern utilat, săli pentru activități optionale.

Puteți înscrie deja copilul dumneavoastră în clasa pregătitoare sau clasa întâi.

Puteți opta pentru program prelungit (8-17), activități opționale, limba străină, activități extracuriculare.

Costurile de școlarizare sunt de 500 de lei/lună/elev.

Pentru înscrieri sau pentru a ne cunoaşte mai bine, puteţi să ne vizitaţi pe www.scoalaortodoxa.ro sau contactându-ne la telefoanele: 0751 515 331; 0722 502 123

Comments are closed.