Slujire arhierească în parohia Timişoara-Iosefin

În Duminica a III-a după Rusalii Preasfinţitul Părinte Paisie Lugojanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei a fost prezent în mijlocul credincioşilor parohiei Timişoara-Iosefin, din cadrul protopopiatului Timişoara I. 
Preasfinţia Sa a săvârşit Sfânta Liturghie în biserica cu hramul „ Naşterea Maicii Domnului”, înconjurat de un sobor de preoţi şi diaconi, în frunte cu pr. Paroh Ionel Popescu.
În cadrul slujbei Preasfinţitul Părinte Paisie Lugojanu a hirotonit în treapta diaconiei pe licenţiatul în Teologie Dan- Dumitru Gârjoabă, numit diacon pe seama parohiei Timişoara-Iosefin.
După Sfânta Liturghie a fost oficiată o sluja pomenire în memoria preotului Ioan Olariu, fost slujitor al parohiei Timişoara-Iosefin, vreme de 33 de ani.
În finalul slujbei Ierahul a transmis credincioşilor prezenţi binecuvântarea şi purtarea de grijă a Înalt Preasfinţitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, iar părintelui Paroh Ionel Popescu, mesajul de felicitare şi apreciere pentru eforturile depuse în slujba Bisericii şi a parohiei vreme de zece ani, timp în care a desfăşurat o bogată activitate pastoral-misionară şi filantropică

Comments are closed.