Acțiune caritabilă la Centrul de Zi pentru copii „Sf. Nicolae” din Lugoj

În data de 30 martie a.c. la Centrul de zi pentru copii „Sf. Nicolae” din Lugoj s-a desfășurat acțiunea caritabilă intitulată „Găteşti și dăruieşti” al cărei promotor este domnul Paul Sebastian de la „Bucătăria lui Paul”.

Evenimentul respectiv se înscrie într-o serie de acţiuni de acest gen, desfăşurate la nivelul întregului judeţ, prin care acest concept „Bucătăria lui Paul”,  doreşte să promoveze acţiuni cu scop social în vederea ajutorării familiilor și persoanelor nevoiaşe.

De data aceasta, acţiunea a fost organizată în colaborare cu Centrul de zi pentru copii „Sf. Nicolae” din Lugoj, unde se vor oferi în jur de 100 pachete cu hrană caldă familiilor cu copii aflaţi în programul centrului, precum și altor familii nevoiaşe din Lugoj și din împrejurimi. Pentru această acţiune au contribuit financiar și au fost implicaţi voluntari, care prin gestul respectiv au dorit să contribuie la ajutorarea aproapelui, ţinându-se cont și de perioada prepascală în care ne aflăm, când fiecare dintre noi devenim mai sensibili și mai aplecaţi spre nevoile celor lipsiţi.

Adresăm mulţumiri tuturor celor implicaţi în buna desfăşurare a acestui eveniment, voluntarilor şi Şcolii speciale “Alexandru Roşca” reprezentată de doamna director Viorica Paraschiv, pentru contribuţia şi sprijinul arătate astăzi.

Reamintim că la Centrul de zi pentru copii „Sf. Nicolae” din Lugoj sunt înscriși un număr de 25 copii, cu vârsta cuprinsă între 7 și 14 ani, proveniți din familii defavorizate, iar misiunea centrului este de a preveni abandonul școlar şi creșterea performanțelor școlare la acești copii.  

Comments are closed.