Alimente pentru Centrul social de urgență din Timișoara

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Ioan a fost prezent de onomastica Sa în mijlocul beneficiarilor Centrului social de urgență pentru persoane fără adăpost „Sfântul Francisc” al Primăriei Municipiului Timișoara și a constatat că este nevoie de alimente pentru cantina ce deservește nevoile acestora.

Astfel, marți, 10 ianuarie 2023 au fost distribuite 2200 kg de alimente și alte produse naturale necesare cantinei, ce deservește zilnic peste 600 de persoane. Această acțiune se înscrie în nevoia de a completa și de a sprijini efortul Municipiului Timișoara de a hrăni zilnic sute de beneficiari.De asemenea, au mai fost distribuite și 40.000 ouă, miercuri, 11 ianuarie, la Cantina sociala a Primăriei Timișoara, DGASPC Timiș, Penitenciarul Timișoara, Penitenciarul pentru minori Buziaș și la spitalele de Psihiatrie din Jebel și Gătaia.

Pe lângă grija de cele materiale, Părintele Mitropolit Ioan îi poartă în rugăciunile Sale pe acești oameni fără adăpost, dar care nădăjduiesc în ajutorul și mila lui Dumnezeu. De asemenea, Înaltpreasfinția Sa văzând starea de sănătate precară a multora, le-a promis că se va ocupa să aibă parte de tratament medical de specialitate și de efectuarea unor analize medicale.

Arhiepiscopia Timișoarei, prin grija Înaltpreasfinției Sale, va continua să desfășoare și alte activități de ajutorare, precum și acțiuni filantropice, în spitale și așezămintele sociale din județul Timiș.

Comments are closed.