Spectacol caritabil în sprijinul copiilor suferinzi de leucemie

        Miercuri, 14 martie, de la ora 12, în sala “Praga” a Hotelului Timişoara, va avea loc conferinţa de presă care are ca temă spectacolul umanitar “Oscar si Tanti Roz” care va avea loc în 23 aprilie, de la ora 18.30, pe scena Operei Naţionale din Timişoara.

Mitropolia Banatului  şi Fundaţia Culturală Artmedia, cu sprijinul Organizaţiei „Salvaţi copiii” şi a Operei Naţionale Române din Timişoara, organizează în Timişoara spectacolul caritabil “Oscar şi Tanti Roz” de E.E. Schmit.  Este vorba despre o montare a Teatrului “L.S. Bulandra” din Bucureşti ce îi are în distribuţie pe fabuloasa actriţă Oana Pellea şi pe Marius Manole, considerat cel mai talentat actor al tinerei generaţii.

Reprezentaţia din data de 23 aprilie 2012, de la ora18.30, din sala Operei Naţionale Române are ca scop strângerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de leucemie de la Spitalul “L. Ţurcanu” din Timişoara. În cadrul acestui proiect ne-am propus achiziționarea unui aparat de stocare în azot lichid a celulelor stem a cărui valoare se ridică la suma de 14.100 EUR ( preţ cu TVA inclus).

În acest scop a fost deschis un cont special, având următoarele coordonate :

Beneficiar : ORGANIZAŢIA SALVAŢI COPIII FILIALA TIMIŞOARA

CUI: 5342934

IBAN: RO25 BACX 0000 0002 7000 8000

BANCA: UNICREDIT ŢIRIAC TIMIŞOARA

 

Comments are closed.