Concertul de colinde “Vestim Naşterea” la parohia Timişoara Iosefin

 Duminică, 22 decembrie la Parohia Ortodoxă Timișoara Iosefin, a avut loc Concertul de colinde ”Vestim Nașterea”. Ajuns la ce-a de-a X-a ediție, evenimentul s-a desfăşurat în biserica parohială “ Naşterea Maicii Domnului”, în prezenţa Preasfinţitului Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Timişoarei, a pr. Ionel Popescu, parohul bisericii, dar şi a numeroş clerici şi credincioşi timişoreni.

La concert au participat mai multe formaţii corale din oraşul de pe Bega: Corala bărbătească “ Epifania” a Protopopiatelor Ortodoxe Române din Timișoara, dirijată de prof. Florin-Nicolae Șincari, Corul mixt ”Doina Banatului” al Parohiei Timișoara Iosefin, Grupul vocal ”Flores” al Palatului Copiilor din Timișoara, condus de prof. Nicolae Pușcașu şi Corul de copii al Parohiei Iosefin, dirijat de prof. Adina Botezatu.

Cu acest prilej, Corala bărbătească “ Epifania” şi-a lansat albumul de colinde intitulat “ Dor de colinde”.

În finalul concertului, au fost împărţite 500 de pachete constând în dulciuri şi alimente pentru copii şi vârstnici. Evenimentul a fost organizat de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Timișoarei, Parohia Ortodoxă Română Timișoara Iosefin și Fundația ”Preot Ioan Olariu”.

Comments are closed.