“Descoperă omul potrivit la locul potrivit !”

       Fundaţia Filantropia Timişoara în parteneriat cu Institutul pentru Politici Sociale, are onoarea de a va invita la masa rotunda privind campania “Descoperă omul potrivit la locul potrivit”, o campanie pentru egalitatea de şanse pe piaţa muncii a persoanelor cu dizabilităţi.

Evenimentul va avea loc luni, 27 august 2012, la ora 13:00 la sediul Centrului de Incluziune Sociala Timisoara (Str. George Cosbuc, nr. 2, ap. 12, Timisoara).

Campania se desfăşoară în judeţul Timiş şi urmăreşte promovarea şi diseminarea de informaţii în cadrul potenţialilor angajatori în ceea ce priveşte dezvoltarea unor noi locuri de muncă protejate în întreprinderi, promovarea diferitelor forme alternative şi flexibile de angajare a persoanelor cu dizabilităţi.

Proiectul Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 6.2. „Îmbunătăţirea accesului şi participării grupurilor vulnerabile pe piaţa muncii”. (www.politicisociale.ro)

 

 

Vă rugăm să transmiteți confirmarea participării dumneavoastră către:

Claudiu Stănilă – Responsabil centru, Fundația Filantropia la tel 0733918482 sau e-mail claudiustanila@gmail.com

  Claudia Bencec- Lucrator social, Fundatia Filantropia Timisoara la tel. 0726154424 sau e-mail claudia_bencec@yahoo.com

Comments are closed.