Din nou alături de cei în suferință

Astăzi, de sărbătoarea Soborul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil și al tuturor cereștilor puteri, Părintele Mitropolit Ioan a făcut o donație de alimente Spitalului din Gătaia. În această perioadă pandemică, de criză, Înaltpreasfințitul Părinte Ioan s-a îndreptat spre cei aflați în suferință.

Au fost donate spitalului 3,6 tone de alimente, care să completeze necesarul de hrană pentru pacienții spitalizați. Acest gest de iubire față de aproapele vine acum, când ne mai despart câteva zile până la începerea Postului Nașterii Domnului Iisus Hristos.

Astfel, Părintele Mitropolit, coordonatorul activității sociale din Arhiepiscopia Timișoarei, sprijină efortul cadrelor medicale și al personalului auxiliar în actul medical pentru cei internați în spitalul din Gătaia.

Spitalul de Psihiatrie Gătaia este o unitate publică sanitară de monospecialitate de tip pavilionar, care îşi desfăşoară activitatea pe raza unităţii administrativ-teritoriale a oraşului Gătaia, prin intermediul căreia se furnizează servicii medicale preventive, curative şi de recuperare de psihiatrie generală pentru pacientul psihiatric.  Unitatea medicală are 22 de medici specialiști și, doar în anul 2020, a ajutat 1620 pacienți.  

Comments are closed.