Întâlnire de lucru cu voluntarii proiectului proiectului CIS

Fundaţia Filantropia Timişoara în parteneriat cu Asociaţia Institutul pentru Politici Sociale, în calitate de beneficiar al proiectului „Centrele de Incluziune Socială – oportunitate pentru facilitarea participării pe piaţa muncii a grupurilor vulnerabile”, a organizat in ziua de 29 noiembrie 2012, intre orele 8,30-13,30 o întâlnire cu voluntarii nou intrati in luna noiembrie in cadrul proiectului. Evenimentul a fost moderat de Zărie Mihaela, în calitate de responsabil centru din cadrul Fundatiei Filantropia Timisoara si de Alin Savu in calitate asistent PR la  Asociaţia Institutul pentru Politici Sociale. La întâlnire au participat 17 de persoane, dintre care 9 s-au înscris ca voluntari ai Centrului de Incluziune Timişoara, pentru perioada 2012-2013. Această întâlnire reprezintă o acţiune periodică, prin care persoane din comunitatea timişeană sunt implicate în a ajuta prin activităţi benevole, de voluntariat, persoane defavorizate care nu se pot susţine singure. În cadrul acestui proiect, voluntarii vor intra în contact cu profesioniştii fundaţiei, pentru a oferi suport persoanelor care nu au un loc de muncă şi fac parte din categoriile de persoane vulnerabile: familii care au mai mult de doi copii; familii monoparentale; persoane cu dizabilităţi; tineri peste 18 ani care părăsesc sistemul instituţionalizat de protecţie a copilului; victime ale traficului de persoane și alte grupuri vulnerabile carora se adreseaza proiectul.

“Fundaţia “Filantropia”, prin CIS Timişoara, anunţă în continuare disponibilitatea de a ajuta gratuit persoanele aparţinând grupurilor dezavantajate sus prezentate, ca acestea să-şi găsească un loc de muncă, prin oferirea de servicii de asistenţă socială, consiliere psihologică şi orientare profesională şi cursuri de formare profesională, oferite de o echipă de profesionişti”, ne-a declarat Zărie Mihaela, responsabilul de centru.

Pentru informaţii suplimentare, potenţialii beneficiari pot contacta responsabilul de centru, Mihaela Zărie, la tel.  0736151958  sau la adresa CIS – Timişoara str. George Coşbuc nr. 2.

e-mail cistimisoara@gmail.com

Web: www.cisromania.ro ; www.facebook.com/centrelecis ; www.fft.ro

Comments are closed.