Participări

În ziua de 21 mai a avut loc după Sfânta Liturghie oficiată la catedrala patriarhală din Bucureşti de către Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, festivitatea premierii câştigătorilor concursului de oratorie „Crezul meu” din fiecare eparhie din cuprinsul Patriarhiei Române. Din eparhia noastră a fost prezentă eleva Bianca Antal de la parohia Giroc I, protopopiatul Timişoara I, însoţită de P.On. Părinte paroh Adrian Chermeleu.

În ziua de 22 mai a avut loc la Colegiul naţional „C.D. Loga” din Timişoara o manifestare dedicată şcolii la care au participat absolvenţi, cadre didactice şi elevi, ocazie cu care mai mulţi slujitori de la catedrala mitropolitană au oficiat slujba de Te-Deum. Delegatul Centrului eparhial a fost P.On. Părinte inspector eparhial Marius Sfercoci.

Marţi 25 mai la Colegiul naţional „Carmen Sylva” s-a desfăşurat o întrunire festivă a absolvenţilor, cadrelor didactice şi elevilor şcolii, la care a participat din partea Centrului eparhial P.On. Părinte consilier cultural Zaharia Pereş.

Leave a Reply