Timişorenii alături de copiii bolnavi de leucemie de la Spitalul ” Louis Ţurcanu”

        Cu binecuvântarea Înalt Preasfinţitului Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului şi cu purtarea de grijă a Preasfinţitului Părinte Paisie Lugojanul, Episcop-vicar eparhial, Arhiepiscopiei Timişoarei în parteneriat cu Fundaţia Culturală Artmedia a organizat luni, 23 aprilie, spectacolul umanitar „ Oscar şi Tanti Roz”.

Reprezentaţia susţinută pe scena Operei Naţionale din Timişoara a fost dedicată copiilor suferinzi de leucemie de la Spitalul „ Louis Ţurcanu” din Timişoara. În urma demersurilor făcute de organizatori, precum şi şu sprijinul Organizaţiei „Salvaţi copiii” şi a Operei Naţionale din Timşoara, numeroşi oameni importanţi din viaţa politică şi economică timişeană au fost sensibilizaţi pentru a contribui cu sume de bani pentru achiziţionarea unui aparat medical necesar Spitalului de copii „ Louis Ţurcanu” din Timişoara. Mai precis, este vorba de un  aparat de stocare în azot lichid a celulelor stem (modelMVXC – 142) a cărui valoare s-a ridicat la suma de 14.200 Euro.

Sponsorii care au contribuit la ducerea la bun sfârşit a acestei iniţiative umanitare sunt: Mitropolia Banatului, Consiliul Local Giroc, Zoppas Industries România, Hartwig & Elisabeth Ochsenfeld, Smithfield Ferme, City Bussines Center, Cramele Recaş, PFK Econometrica, Bioclinica, Kathrein România, Eta 2U Computer Service, D.A.F. Junior, Elba, Brol Medical Center, Aquatim, Cons Electrificarea Instal, Imobit, Cottontex, Dosetimpex, Cabinet Consultant Ec. Mercescu.

Comments are closed.