Un nou magazin de obiecte bisericești

La inițiativa Preafericirii Sale Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, și cu binecuvântarea Înaltpreasfinției Sale Nicolae Corneanu, Mitropolitul Banatului, marți, 15 iunie 2010, s-a deschis în incinta complexului comercial “Iulius Mall” din Timișoara magazinul de obiecte bisericesti denumit “Daruri Sfinte”.

Slujba de sfințire a fost oficiată de Presfinția Sa Paisie Lugojanul, Episcop-vicar al eparhiei Timișoarei, în prezența conducerii magazinului și a reprezentanților patriarhali. Prin această unitate se urmărește promovarea cărților și obiectelor bisericești de la Institutul Biblic și de Misiune al Bisericii Ortodoxe Române și de la Atelierele de obiecte bisericești ale Patriarhiei. Însa, totodată pe rafturile de carte vor fi găsite și noutățile editoriale ale editurii mitropolitane “Învierea”.

Menționăm faptul că aici s-a amenajat și o capelă ortodoxă de rugăciune încă de la deschiderea complexului comercial, toate datorându-se bunăvoinței domnului Iulian Dascalu, managerul general al “Iulius Grup”.

Leave a Reply