Deschiderea anului nou universitar

Luni 4 octombrie a avut loc la Centrul eparhial deschiderea noului an universitar pentru Facultatea de Teologie din Timişoara.
La orele prânzului s-a oficiat un Te-Deum în sala festivă a Centrului eparhial, de către P.On. Părinţi Nicolae Morar, Constantin Jinga şi Gheorghe Itineanţ, în prezenţa Preasfinţitului Episcop-vicar Paisie Lugojanul, a P.On. Părinte consilier Zaharia Pereş şi a cadrelor didactice ale Facultăţii de Teologie.
După sfânta slujbă primul a luat cuvântul P.On. Părinte Nicolae Morar, şeful catedrei de Teologie ortodoxă care l-a invitat pe Preasfinţitul Episcop-vicar să rostească un cuvânt. Ierarhul a vorbit studenţilor despre importanţa studierii Teologiei şi despre responsabilităţile pe care le implică acest fapt şi a transmis binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Arhiepiscop şi Mitropolit Nicolae.
În continuare a luat cuvântul Doamna decan prof. univ. dr. Otilia Hedeşan, care la rându-i, a urat un an universitar cât mai spornic pentru cadrele didactice şi studenţii Facultăţii de Teologie.

Leave a Reply